Ünlü İş Adamı Bu Sefer de Aşk Konusunda Hızına Yetişemediğimiz Şeyma Subaşı ile Görüntülendi!

Dünya turuna ara veren Şeyma Subaşı bir süredir Türkiye’de tatil yapıyor. Her hareketiyle dikkatleri üzerine çeken fenomen bu sefer aşk iddiasıyla gündemimize taşındı. Subaşı, daha önce farklı bir isimle adı geçen ünlü iş adamıyla görüntülendi!..

Ünlü İş Adamı Bu Sefer de Aşk Konusunda Hızına Yetişemediğimiz Şeyma Subaşı ile Görüntülendi!
Son Güncelleme: Whatsapp
Dünya turuna ara veren Şeyma Subaşı bir süredir Türkiye’de tatil yapıyor. Her hareketiyle dikkatleri üzerine çeken fenomen bu sefer aşk iddiasıyla gündemimize taşındı. Subaşı, daha önce farklı bir isimle adı geçen ünlü iş adamıyla görüntülendi!

2008 yılında ”Var Mısın Yok Musun” yarışmasıyla hem bizim hem de Acun Ilıcalı’nın hayatına giren Şeyma Subaşı gündemiz vazgeçilmez isimlerinden oldu. Ilıcalı’yla 2017 yılında evlenip bir kızları olan Subaşı, bir yıllık evliliğinin bitmesinden sonra da gündemimizde kalmaya devam etti.

2008 yılında ''Var Mısın Yok Musun'' yarışmasıyla hem bizim hem de Acun Ilıcalı'nın hayatına giren Şeyma Subaşı gündemiz vazgeçilmez isimlerinden oldu. Ilıcalı'yla 2017 yılında evlenip bir kızları olan Subaşı, bir yıllık evliliğinin bitmesinden sonra da gündemimizde kalmaya devam etti.

Boşanmanın ardından kızıyla beraber adeta dünya turuna çıkıp sosyal medya fenomeni haline gelen Subaşı hareketli aşk hayatıyla karşımıza çıktı sürekli.

Boşanmanın ardından kızıyla beraber adeta dünya turuna çıkıp sosyal medya fenomeni haline gelen Subaşı hareketli aşk hayatıyla karşımıza çıktı sürekli.

Bir ayrıl bir barış birliktelik yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi yani hepimizin bildiği adıyla Medoo’yla 2023 yılında dünyaevine giren fenomen tek celsede boşandı. Ancak ikilinin adı zaman zaman gündemde kalmaya devam etti.

Bir ayrıl bir barış birliktelik yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi yani hepimizin bildiği adıyla Medoo'yla 2023 yılında dünyaevine giren fenomen tek celsede boşandı. Ancak ikilinin adı zaman zaman gündemde kalmaya devam etti.

Ardından farklı kişilerle sıkça adı aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı bir süre yeni ilişkileriyle değil kişisel gelişme olan yönelimi ve kullanıcılardan eleştiri alan paylaşımlarıyla öne çıkıyordu. Kolyesinin ucunda bulunan ”haç” detaylı karesi de bunlarda biri olmuştu.

Ardından farklı kişilerle sıkça adı aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı bir süre yeni ilişkileriyle değil kişisel gelişme olan yönelimi ve kullanıcılardan eleştiri alan paylaşımlarıyla öne çıkıyordu. Kolyesinin ucunda bulunan ''haç'' detaylı karesi de bunlarda biri olmuştu.

Tüm detayları da bu içeriğimizde vermiştik:

Şeyma Subaşı Paylaşımındaki Kolye Detayıyla Görenlere ''Manevi Duruşun mu Değişti Şeyma?'' Dedirtti!

Ne yapsa olay olan Şeyma Subaşı bu sefer yine bi aşk iddiasıyla çıkageldi. Bir süredir dünya turuna ara verip Türkiye’de kalan fenomen tatil için Bodrum’daydı. Hatta ailesiyle beraber 30. yaşını da kutlamıştı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.