MEHTAP DEVECİNİN DOĞUMGÜNÜ 2 GÜN 2 GECE YAPILACAK…

Ankara’nın sevilen siması Mehtap Deveci’nin doğum gününü yakın dostlarından Aydan Özdoğan İzol sürpriz bir parti ile kutladı… Aydan Özdoğan İzol tarafından JW Marriot Otel ev sahipliğinde yapılan partiye Hülya Altınel..

MEHTAP DEVECİNİN DOĞUMGÜNÜ 2 GÜN 2 GECE YAPILACAK…
Son Güncelleme: Whatsapp

Ankara’nın sevilen siması Mehtap Deveci’nin doğum gününü yakın dostlarından Aydan Özdoğan İzol sürpriz bir parti ile kutladı…

Aydan Özdoğan İzol tarafından JW Marriot Otel ev sahipliğinde yapılan partiye Hülya Altınel Fenercioğlu, Halime Kahraman, Tuğba Alpsatan ve Av. İrem İleri katıldılar.

2 gün sürecek olan doğum günü partisinin ilk bölümü Aydan Hanımın otelinde gerçekleşirken, parti için en ince detaylar bir bir düşünülmüştü.

Aydan hanım “JW Marriot” yani otelinin mutfağına girerek, Mehtap Deveci’nin pastasını kendi ellerliyle yaptı. Otelin Steak Hause bölümü doğum günü için kapatıldı ve ses bombası eşliğinde müziklerle ile eğlence geç saatlere kadar sürdü.

Mehtap Deveci pastasına üfleyerek dilekte bulunurken bu partiden duygulandığını dile getirerek, “İnsanın böyle dostları oldukça daha ne istesin? Hepinizi o kadar çok seviyorum ki beni yine, yeniden mutlu kıldınız. Aydan’cığım beni ve arkadaşlarımı en güzel şekilde ağırlayarak büyük bir misafirperverlik örneği sergileyerek jest yaptı, Aynı zamanda gecede giydiğim bluzda Aydan hanımın tasarımıdır” dedi.

Partide masadaki çiçeklerden, mor yemek takımlarına kadar her şey Mehtap Deveci’nin pozitif enerjinsin renklerini yansıtıyordu.

Bu gece ise doğum günü partisi Hülya Altınel Fenercioğlu’nun oteli Altınel’de  verilecek 25 kişilik bir davet ile devam edecek.

     

Okunma Sayısı: 180

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.